Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Educatie

Elektronische leeromgevingen via de virtuele desktop.

Educatieve instellingen experimenteren al geruime tijd met de mogelijkheden van cloud computing. Zo zijn elektronische leeromgevingen via het internet beschikbaar. Hierdoor beschikken leerlingen en ouders vanuit huis over alle informatie over de leerling. Cloud computing biedt u daarnaast de mogelijkheid om de kosten van beheer en gebruik te verlagen.

Maar nog lang niet alle applicaties zijn online altijd en overal te gebruiken. Veel applicaties worden nog op locatie (een school bijvoorbeeld) beheerd in een traditionele omgeving. Dat leidt al snel tot diverse problemen:

  • Complexiteit met beheer, zeker wanneer een organisatie meerdere vestigingen heeft;
  • Hogere kosten van beheer;
  • Beperkte toegang tot de applicaties voor gebruikers;
  • Beperkingen bij het doorontwikkelen van de applicaties.

Door educatieve applicaties als (virtuele) hosted desktop te beheren en aan te bieden, zijn deze problemen op te lossen of te voorkomen:

  • Alle applicaties en gegevens staan op één locatie, wat het beheer veel eenvoudiger maakt;
  • De leeromgeving is met elk apparaat (mobiel, iPad, smartphone) overal bereikbaar via VPN (virtual private network) of het internet;
  • Geen grote investeringen meer vooraf;
  • IT flexibel inrichten en afrekenen naar het daadwerkelijke gebruik;
  • Hoge beschikbaarheid van de leeromgeving en optimale service aan eindgebruikers.

Multrix brengt uw leeromgeving online
Multrix is de geschikte partner om uw complete leeromgeving via een virtuele desktop aan uw medewerkers aan te bieden. Wij hebben de afgelopen 11 jaar een grote expertise opgebouwd met hosted-desktopoplossingen. Met name op het gebied van het beveiligen van IT-omgevingen en het optimaal laten functioneren ervan.

Jaarlijkse toetsing volgens ISAE 3402
U krijgt maximale zekerheid over de beveiliging en prestaties van elektronische leeromgevingen in de cloud. Wij laten onze werkwijze en procedures elk jaar intensief auditen. Op basis van de ISAE 3402 Type2 normering laat Multrix zeer uitvoerig alle procedures controleren. De resultaten krijgen onze klanten als onderdeel van onze transparantie voorgelegd.

Als u meer wilt weten over online leeromgevingen en hosted desktops, neemt u dan contact op met een van onze adviseurs: 088 80 40 234.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form