Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Beyond productivity en nog zoveel meer

Met een afgestemde IT-huishouding kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Daarom is Online werkplekkenspecialist Multrix al sinds 2000 bezig met het optimaliseren en integreren van applicaties en systemen. Door uw werkplek naar de Multrix cloud te verplaatsen krijgt u grip op beveiliging en compliancy. De werknemerstevredenheid stijgt en uw time-to-market versnelt.

Heeft u 10 applicaties? Of wellicht heeft u er 100? Wanneer u deze aan elkaar koppelt garandeert u continuïteit en een optimale toegankelijkheid. Multrix fungeert daarom als spin in het web van uw applicatie-ecosysteem. Het koppelen van alle applicaties is (zeker bij grote hoeveelheden) een ingewikkelde puzzel waar specialistische kennis voor nodig is. Kennis die Multrix in de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan. Daarmee heeft Multrix ervaring bij het integreren van meer dan 400 applicaties uit zowel de branche, office, Enterprise en public cloud. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de zorg, finance, retail, educatie en zakelijke dienstverlening.

Neem de volgende stap in de digitale transformatie en til daarmee uw organisatie naar een hoger niveau.

Zakelijke dienstverlening

Hoe hoog zijn de kosten van schaduw-IT binnen uw organisatie? Met een geïntegreerde applicatie-omgeving krijgt u grip op compliancy en kosten.

Zakelijke Dienstverlening

 

Finance

Ontzorg uw organisatie en richt u volledig op het genereren van loyale en tevreden klanten. Uw IT-platform ondersteunt daarbij.

Finance

 

Zorg

Zorg op maat leveren. Elke zorginstelling praat erover, maar dat betekent niet dat ze het ook allemaal kunnen waarmaken. Met Multrix maakt u alle data, systemen en applicaties, altijd en overal toegankelijk, waardoor het zeker mogelijk is.

Zorg

 

Retail

Optimale snelheid en continuiteit vormen de basis voor uw retail. Door alles onder te brengen in een beveiligde, online omgeving maakt u uw organisatie wendbaar en versnelt u de time-to-market.

Retail

 

Educatie

Reguleer de wildgroei aan apparaten en applicaties met een applicatieomgeving van Multrix. Zo kunnen alle belanghebbenden altijd en overal bij alle gegevens en systemen.

Educatie

 

Wat anderen zeggen