Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Retail

Retailers verlagen kosten door gebruik van cloud diensten.

Multrix ondersteunt haar retail klanten met effectieve Cloud diensten. De oplossingen van Multrix stellen retailers in staat om een significante reductie van ICT kosten alsmede een verbetering van cashflow teweeg te brengen.

Veel retailers bevinden zich in een sterk verzadigde markt. Om de voorraden te kunnen verminderen, concurrerende prijzen en marges te handhaven en de klantenbinding te verbeteren, zijn geoptimaliseerde processen essentieel. Om dit te kunnen realiseren is het centraliseren van de ICT omgeving voor veel retail organisaties een eerste stap.

Multrix heeft een uniek concept om het rendement van de IT outsourcing kosten substantieel te verbeteren. Het resultaat hiervan zijn daadwerkelijk variabele en daarmee bestuurbare kosten voor ICT, hogere kwaliteit en de mogelijkheid vrijgekomen resources in te zetten voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Hosted Desktop, Hosted Applicatie, Hosted VoIP 
Hosted Desktops zijn de ideale oplossing voor Retail en handelsondernemingen met meerdere vestigingen. De hoge mate van beschikbaarheid, de naadloze integratie met verschillende applicaties en (winkel) managementsystemen (Hosted Applicaties) en de integratie van VoIP, zorgen voor een optimale toepasbaarheid binnen de retail organisaties. Een aantal voordelen van dit concept zijn:

  • Centraliseren van de ICT omgeving
  • Integratie van kantoor- en bedrijfsspecifieke (winkel) applicaties in Hosted Desktop
  • Geen investeringen; van Capex naar Opex
  • Variabele en flexibele kosten; “kosten per werkplek per maand”
  • Gebruikers gemak; plaats en device onafhankelijk werken

Case: DGN retail
Dynamic Retail Group is als software dienstverlener actief in de retail branche. De applicaties POSManager en Dynamics AX Retail worden aangeboden als Hosted Applicatie, waardoor haar klanten alle werkplekken en kassa’s centraal kunnen ondersteunen. Voor de ondersteuning van winkelapplicaties van AXI, Office en Mail, levert Multrix applicaties middels een online werkplek via haar Hosted Desktop concept. Hierdoor zullen binnen twee jaar alle vestigingen gebruik kunnen maken van deze software, zonder de problemen van lokaal beheer.

Meer weten?
Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak met onze adviseur: 088 80 40 234. Onze klantenlijst geeft u een goede indruk van onze kwaliteiten.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form