Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverleners verlangen zakelijke ICT-diensten.

Wat wij verwachten van onze leveranciers, verwacht u van ons en verwachten uw klanten van u. Juist ICT kan leiden tot problemen, klachten en frustraties als het niet goed werkt. Maar als het wel goed werkt, hoor je er niemand over. Goed is dus niet goed genoeg. Wij zijn ons daar zeer van bewust.

Wij zorgen dat u productiever wordt, beter bereikbaar bent, uw kosten dalen en uw flexibiliteit toeneemt. Zodat uw klanten tevreden zijn over ú.

Hosted Desktop, Hosted Applicatie en Hosted VoIP
Multrix biedt zakelijke dienstverleners een uitgebreide range ICT-producten en ICT-services om een nieuwe koers uit te zetten. We noemen er een paar:

  • Online werkplekken tegen vaste kosten per gebruiker per maand;
  • Office, Exchange en al uw bedrijfsapplicaties online beschikbaar op de virtuele desktop;
  • E-mailarchivering voor het onbeperkt opslaan en direct terugzetten van e-mails*;
  • De opmars van (i)Pads ondersteunen wij volledig: de hosted desktop is op iedere device te gebruiken;
  • ISAE 3402 type II rapport voor de meeste betrouwbare dienstverlening in ICT.

* Met e-mailarchivering kunt u een onbeperkt aantal e-mails voor onbeperkte tijd bewaren en snel terugvinden.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de zakelijke markt
Nu de markt langzaam begint aan te trekken zien we diverse ontwikkelingen waaraan ICT een positieve bijdrage kan leveren:

  • Focus op kostenbeheersing en flexibiliteit. De investeringsbereidheid is groeiende, maar men vraagt om een ander automatiseringsconcept. ICT heeft strategische waarde.
  • Fuseren of uitbreiden met vestigingen vragen om flexibel beheer, lagere kosten van gebruik, optimaal delen van data en excellente communicatie. Hosted Desktop voorziet hierin.
  • Uitgestelde investeringen hebben geleid tot teruglopende prestaties van ICT. De keuze is oplappen van de bestaande ICT of overstappen op betere, goedkopere ICT.
  • Het Nieuwe Werken, werken waar en wanneer je wilt, met alle data en applicaties die nodig zijn. “De mens” staat centraal in deze trend, maar ICT moet het wel mogelijk maken.

Alle zakelijke dienstverleners
Bent u actief als accountant, administratiekantoor, belastingadviseur, assurantietussenpersoon, advocaat, notaris, ingenieur, architect, makelaar, adviseur, uitzendbureau, schoonmaakbedrijf, beveiligingsbedrijf, facilitaire dienstverlener of welke dienstverlener dan ook? Multrix helpt u met uw ICT. U gaat productiever aan het werk, u bent beter bereikbaar, uw kosten dalen en uw flexibiliteit neemt toe. Kortom, uw klanten zijn meer tevreden.


Case:
NVT Onderhoudsgroep
De NVT Onderhoudsgroep is met 50 medewerkers een groot bedrijf op het gebied van verduurzamen, onderhouden en renoveren van gebouwen. “Wij wilden verlost worden van al het ICT-gedoe, en Multrix heeft op overtuigende wijze bewezen dat dit kan.” Marcel Kamps, NVT Onderhoudsgroep. Deze case geeft inzicht in het keuzeproces en het belang van het SAS 70-certificaat (inmiddels ISAE 3402 type II).

Meer weten?
Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak met onze adviseur: 088 80 40 234. Onze klantenlijst geeft u een goede indruk van onze kwaliteiten.

Een case over zakelijke dienstverleners: MoneYou (Hosted Desktop).

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form