Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Consumentisering

Bring Your Own Device

Werknemers willen op kantoor de IT die ze thuis gewend zijn. Zelf kunnen kiezen welke browsers ze gebruiken, chatten met collega’s of met de kinderen, zelf kiezen met welke soort laptop ze werken.

Traditionele IT-organisaties hebben moeite om met deze consumentisering trend mee en gaan met de hakken in het zand staan, vaak met als excuus de beheersbaarheid en veiligheid van de ICT-infrastructuur. Deze opstelling is niet langer houdbaar. De gebruiker wil optimaal gefaciliteerd. Zonder de juiste ICT loopt de motivatie terug, zoekt hij eerder ander werk en is het aantrekken van nieuw personeel een stuk lastiger. De moderne IT-organisaties spelen juist in op de ICT-behoeften van hun personeel. En natuurlijk net zo veilig en beheersbaar als voorheen.

Keuzevrijheid
De diensten die Multrix aanbiedt gaan uit van keuzevrijheid. Of het nu gaat over Mac’s, iPad’s of thin clients, onze diensten kunnen er veilig en beheersbaar op worden aangeboden. Daarnaast hebben we reeds 350 verschillende applicaties in portfolio dus keuzevrijheid alom.

Uw keuze maken 
De ICT-trends van nu zijn niet te negeren.  Ze bieden uiteenlopende voordelen die werken makkelijker maken en kosten beheersbaar. En u hoeft ICT niet langer in huis te hebben om van de trends te kunnen profiteren. Integendeel. De vraag die resteert is hoe u de juiste ICT-partner selecteert. Welke overwegingen spelen mee? Wat zijn de criteria?

Lees verder over het selecteren van uw ICT-partner.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form