Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Ons Aanbod

Altijd en overal veilig werken en optimaal profiteren van de nieuwste technologie.

Multrix zorgt ervoor dat ICT het werken makkelijker maakt voor u en uw organisatie. Dat doen we door uw ICT over te nemen en professioneel te beheren. Dat levert u maximale zekerheid op over de prestaties van uw ICT, beheersing van de ICT-kosten, flexibiliteit om te groeien en te krimpen en uw medewerkers optimaal te ondersteunen met een desktop op maat. Wij leveren hiervoor drie diensten:

Om deze diensten goed te kunnen leveren kunt u rekenen op een uiterst professionele ICT-infrastructuur  en een werkwijze waarbij de relatie met u en uw mensen centraal staat. Gebruikers uit uw organisatie beschikken over een hosted desktop op maat en uw ICT-professionals hebben direct contact met de Service Level Managers en professionals van Multrix om snel te kunnen schakelen.

 

“Als DGN zochten wij een partner die proactief meedenkt met onze organisatie. Alle ICT-bedrijven zeggen dat ze meedenken, maar Multrix heeft laten zien dat ze dat ook daadwerkelijk doen.” (Dinant Hoefman, DGN retail)

Hosted Desktop
Iedere medewerker beschikt over een desktop op maat (virtuele desktop) en heeft altijd de benodigde applicaties en data online beschikbaar. U rekent volledig variabel af naar gebruik per gebruiker per maand. Werkplek Online zorgt voor transparante ICT-kosten en een hogere productiviteit van uw medewerkers. Lees hoe Hosted Desktop uw organisatie kan helpen.

Hosted Applicatie
Wij hosten uw bedrijfs- of webapplicaties en maken het mogelijk om uw applicatie als SaaS dienst aan uw klanten of medewerkers aan te bienden. Wij hosten meer dan 350 verschillende applicaties, bedrijfsspecifieke applicaties maar ook MS Exchange, MS Sharepoint, MS Lync of BPOS . Alles over Hosted Applicatie door Multrix.

Hosted VoIP
Hosted VoIP noemen we ook wel VoIP-as-a-Service of de SaaS-variant voor telefonie. Het wil zeggen dat u uw telefonie volledig door ons kunt laten inrichten en beheren. De voordelen zijn hetzelfde als bij SaaS: lagere beheerskosten en afrekenen naar gebruik. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van aantrekkelijke beltarieven. Wat kan Hosted VoIP u opleveren?

ICT-infrastructuur
Om al deze ICT-diensten betrouwbaar te kunnen leveren, beschikken wij over een ICT-infrastructuur met een dubbel uitgevoerd datacenter. Wij werken alleen met gerenommeerde bedrijven als IBM, Microsoft, Citrix en Broadsoft (VoIP). Wij zijn bijvoorbeeld Microsoft Gold Partner en Vmware Enterprise Hosting partner. Alle feiten over onze ICT-infrastructuur.

Werkwijze
Onze werkwijze is erop gericht dat ICT u het werken makkelijker maakt. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk. U heeft een single point of contact, maar ook toegang tot specialisten om problemen snel op te lossen. Onze responstijd én onze oplossingstijd is kort. Ons SAS 70-audit  deel I en II garanderen dat wij de juiste dingen doen om de afspraken met u na te kunnen komen. In maandrapportages vindt u alles terug over de performance van uw ICT. Maak kennis met de Multrix werkwijze.

Meer weten
U kent ons alleen nog maar van naam. U heeft ons gevonden, omdat u verder wilt met uw ICT. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Wat ons betreft de eerste stap naar een vruchtbare samenwerking. Maak een afspraak of lees verder over onze achtergrond en denkbeelden.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form