Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Hosted VoIP

Met Hosted VoIP worden de kosten voor telefonie volledig variabel.

Hosted VoIP. We noemen het ook wel VoIP-as-a-Service of de SaaS-variant voor telefonie. Dat wil zeggen dat u uw telefonie volledig door ons kunt laten inrichten en beheren, waarbij de centrale veilig in het datacentrum staat. Uw kosten voor de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur voor telecommunicatie kunnen hierdoor fors omlaag en worden bovendien variabel, per medewerker per maand. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om eenvoudig telefonie te integreren met bijvoorbeeld MS Outlook, MS Office communicator of uw CRM systeem.

Hosted VoIP beschikbaar vanaf € 10,- per gebruiker per maand
Hosted VoIP is met name geschikt voor organisaties die af willen van de vaste kosten en alle problemen rondom het beheer van een eigen telefooncentrale. U kunt starten vanaf € 10,- per maand per gebruiker. Daarvoor krijgt u het solide platform van Broadsoft, de VoIP-keuze van alle grote spelers. En bent u volledig vrij in de keuze van uw functionaliteiten.

Download de productsheet Hosted VoIP

Starten met Hosted VoIP
Multrix zal als uw provider alles voor u regelen: de apparatuur, de software, het ontwerp, de inrichting en het beheer als u met VoIP bent gestart. U heeft nergens meer omkijken naar. Bovendien hebben wij een efficiente methode voor de inrichting ontwikkeld zodat ook deze kosten laag blijven.

Lage kosten en interessante beltarieven
Met Hosted VoIP hoeft zich niet langer zorgen te maken over investeringen in nieuwe infrastructuur, licenties of onvoorziene kosten.  U betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik van alle functionaliteiten, de centrale en het beheer. De belkosten zijn uiteraard afhankelijk van het belgedrag. Wij kunnen u interessante beltarieven bieden.

De voordelen van Hosted VoIP

  • U betaalt per gebruiker per maand voor de functionaliteiten, de centrale en het beheer
  • U kunt profiteren van onze aantrekkelijke tarieven voor bellen
  • U hoeft niet meer om te kijken naar het beheer van telefoniecentrales of extra licenties
  • Snelle en kostenefficiënte implementatie
  • U kunt telefonie veel eenvoudiger integreren met andere pakketten

Hosted VoIP kan uw organisatie veel voordelen opleveren. Neem contact op voor een afspraak of lees eerst de white paper Hosted VoIP.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form