Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Over Multrix

“Men are only as good as their technical development allows them to be”

Wij zijn van mening dat ICT werken makkelijker moet maken. In onze corporate brochure hebben wij uiteengezet hoe wij dat aanpakken. In het kort vindt u onze denkwijze hieronder.

ICT moet werken makkelijker maken

Het gangbare idee is dat apparaten doen wat wij willen. Maar het omgekeerde geldt ook: wij doen wat de techniek ons toestaat. Technologische (on)mogelijkheden bepalen onze speelruimte. En de nadelen van technologische ontwikkelingen moeten worden opgelost met nog méér technologie. Dat kan soms belemmerend werken. “Licht en snel zijn afhankelijk van zwaar en langzaam”, wisten ze in China 600 jaar voor Christus al.

Ruimte voor vernieuwing

Multrix helpt organisaties aan de greep van steeds meer, steeds zwaarder en steeds duurder te ontkomen. En biedt daarmee tegelijk weer volop ruimte voor vernieuwing. Uitgangspunt is dat IT het werken en samenwerken eenvoudiger moet maken in plaats van complexer.

TV reportage op RTL Z

Onzichtbaar-beschikbaar

Multrix kiest de kant van de niet-IT’er, die behoefte heeft aan vrijheid, helderheid, continuïteit. En aan het gemak van plug & play. IT zou voor elke gebruiker onzichtbaar-beschikbaar moeten zijn.

Dit streven heeft sinds onze oprichting in 2000 geleid tot een groot aantal diensten, die zijn te herleiden tot het inrichten en beheren van ICT. Populaire termen hiervoor zijn Cloud Computing, Hosted Desktops, Hosted Applicaties, Hosted VoIP, Werken online, On demand Software en Software as a Service (SaaS). Wij zijn inmiddels in de Benelux een van de grootste aanbieders van deze diensten voor middelgrote organisaties.

Multrix is méér dan voldoende toegerust om de verantwoordelijkheid te dragen die het beheer van honderden systemen en applicaties met zich meebrengt. Deze verantwoordelijkheid wordt individueel vastgelegd in Service Level Agreements. Ons ISAE 3402 Type2 rapport biedt onze klanten uitgebreide informatie over de maatregelen die Multrix heeft getroffen om garanties voor veiligheid, beschikbaarheid en service te borgen.

Zichtbaar-betrokken

Dat technologie voor onze klanten ‘onzichtbaar’ wordt, betekent allerminst dat wijzelf als partner buiten beeld zijn. Zo essentieel als IT voor de bedrijfsvoering is, zo noodzakelijk blijft de betrokkenheid van onze medewerkers. Eén vast aanspreekpunt, snelle oplossing van problemen, kennis (IT- én branchekennis) en inlevingsvermogen vormen de menselijke bijdrage aan feilloos werkende systemen en duurzame relaties.

Kennismaken met Multrix

Kijkt u gerust rond op onze website. U vindt er artikelen en klantcases en mogelijkheden om te reageren of informatie aan te vragen. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief of meteen een afspraak maken. En als u wilt, kunt u enkele van onze klanten naar hun ervaringen met Multrix vragen.


Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form