Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Leveringsvoorwaarden

Duidelijkheid over open en eerlijk zakendoen

DHPA

Multrix  is deelnemer van de stichting DHPA die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt. Multrix voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel. Multrix hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Voor meer informatie:                            http://www.dhpa.nl/ntd.html

Download de”Code of Conduct”:         http://www.dhpa.nl/coc.html

 

NSA PRISM

Multrix en de hosting providers die aangesloten zijn bij de DHPA werken niet mee aan het structureel en ongericht vergaren van informatie op verzoeken van welke overheid dan ook. Ze zullen zich tegen zulke verzoeken verzetten, omdat ze in strijd zijn met de wet en het recht op privacy, zoals beschermd door het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.  DHPA deelnemers verstrekken uitsluitend informatie aan de Nederlandse overheid als er een specifieke wettelijke plicht bestaat. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als er een concreet en bevoegd gegeven bevel is vanuit een opsporingsinstantie of op basis van een gerechtelijke uitspraak.

 

Patriot Act

Multrix is op geen enkele wijze gelieerd of maakt gebruik van Amerikaanse data center infrastructuur of dienstverlening. De Patriot Act bepalingen zijn niet van toepassing op de Multrix werkzaamheden en faciliteiten.

 

NEDERLAND ICT

Op onze producten en dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Nederland ICT van toepassing. De algemene voorwaarden dragen bij aan het succesvol uitvoeren van Nederland-projecten, onder meer door een duidelijke en eerlijke verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s tussen de leverancier en de klant. De algemene voorwaarden bestaan uit een basismodule en zestien specifieke modules.
De basismodule ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die voor iedere transactie van belang zijn. Denkt u aan betalingsafspraken en bescherming tegen aansprakelijkheid. In de specifieke modules zijn een of meer bijzondere producten of diensten uitgewerkt. Voor onze dienstverlening is verder module 4 (ASP, SaaS en Computerservice) van toepassing.

 

De Nederland ICT Voorwaarden zijn zo opgezet, dat zij:

  1. bruikbaar zijn voor veel verschillende ICT-producten en -diensten en kantoortechnologie;
  2. rekening houden met recente ontwikkelingen op ICT-vlak;
  3. rekening houden met recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form