Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Een van de eerste ASP providers van Nederland

Multrix startte haar activiteiten anno 2000 en heeft sindsdien een trackrecord aangaande het hosten van de meest uiteenlopende applicaties opgebouwd. Tot op de dag van vandaag is het Multrix nog altijd gelukt de meest vreemde applicaties te laten functioneren in de online werkplekken van haar opdrachtgevers. Profiteer van onze opgebouwde expertise, kennis en kunde om uw organisatie digitaal een stap verder te brengen.

Missie: 'Digital Enterprises'

Wij geloven dat de winnaars van morgen allemaal ‘Digital Enterprises’ zijn. Organisaties die informatie & bedrijfsapplicaties binnen alle geledingen naadloos op de bedrijfsprocessen laten aansluiten. Zeker nu service op een hele andere manier verleend moet worden en operationele efficiency doorslaggevend is.

6500+

Online werkplekken

15+

Jaar ervaring

400+

Bedrijfsapplicaties

Zet de volgende stap in uw digitale transformatie

Middels een afgestemde IT-huishouding kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en wijzigingen sneller worden doorgevoerd. Bij organisaties staan security en datacontrole daarentegen hoog op de agenda. Vraagstukken die uw gewenste digitale transformatie mogelijk vertragen.

Digitale transformatie gaat tevens gepaard met een totaal nieuwe denkwijze. Organisaties moeten nadenken over de ideale manier van werken, hoe om te gaan met data en welke voorwaarden een succesvolle transformatie voor de organisatie teweegbrengt. Vraagstukken waar Multrix graag haar expertise en ervaringen bij inzet.

Elke branche heeft hierbij haar eigen uitdagingen. Multrix bespreekt samen met u en uw professionals waar er winsten in de operaties te behalen zijn. Om hier vervolgens de juiste applicatieomgeving op in te richten en gaandeweg de integratie tussen applicaties, data en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook branchespecfieke applicaties worden door Multrix in beheer genomen en geïntegreerd met uw overige applicaties.

Multrix wordt periodiek geaudit op:

  • ISO27001

  • NEN7510

  • ISAE3402 Type 2

Microsoft

Multrix is een van de grootste afnemers van het Microsoft license programma in Nederland. De expertise zit o.a. op het gebied van Windows Server, Office365, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager, MS-SQL Server en Dynamics (NAV, AX, CRM).

Citrix

Multrix is de op een-na-grootste partner van Citrix technologie in Europa. In het Citrix Executive Briefing Center (EBC) op locatie bij Multrix worden demo's op maat verzorgd zodat u kunt ervaren hoe de nieuwste werkplektechnologie in de praktijk functioneert.

Redundante Infrastructuur

Multrix maakt gebruik van een datacenter die onderling met redundante glasvezels verbonden is met andere datacentra. Het datacenter is op allerlei niveaus redundant uitgevoerd om de continuïteit te kunnen waarborgen. Het datacenter in Amsterdam is een eigen datasuite waar Multrix haar eigen beheer over voert wat betreft het opleveren van rackspace, servers en bekabeling. Het netwerk bestaat uit meerdere 10Gbit verbindingen en enkele Transit lijnen voor internationaal verkeer. Voor een volledige prospectus van onze faciliteiten kunt u contact met ons opnemen.

 

Multrix werkt o.a. voor:

Aan de slag bij Multrix

Werken voor Multrix betekent werk waarmee je het werk van anderen eenvoudiger maakt. Dat klinkt misschien als een hoop werk maar Multrix zorgt er nou eenmaal voor dat de meeste bedrijfsapplicaties eenvoudiger, sneller, veiliger en flexibeler ingezet kunnen worden. Met ons jonge team werken wij samen in een inspirerende omgeving die vrijheid uitstraalt maar vraagt om zelfstandigheid van iedereen. Inlevingsvermogen en scherpte wordt op ieder niveau van onze platte organisatie gevraagd. Ben jij die nieuwe held of heldin die zorgt voor net dat stukje extra Digitale Transformatie waarmee we onze klanten klaar kunnen maken voor de toekomst?

Bekijk Vacatures

 
 
 

Download Multrix artworks

Gebruik het herkenbare Multrix logo binnen drukwerk of op de website. Schaalbare logo’s en een HTML link om direct op te nemen binnen uw eigen website.
 

Wat anderen zeggen