Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Partners

Bouw met Multrix uw cloud kanaal uit

Bouw uw portfolio, kennis en netwerk uit en wordt partner van Multrix. Wij geloven sterk in de kracht van partnerschap, denken graag met u mee en stellen u voor aan voor u mogelijk andere interessante partijen.

  • Vergroot uw Product Catalogus
  • Verbeter uw dienstverlening
  • Los certificeringsproblemen op

SaaS Partners
Multrix helpt u als VAR of ISV uw software als Cloud dienst beschikbaar te stellen aan uw klanten. Gebruik onze kennis en ervaring voor het vaststellen van de juiste configuratie voor uw software op onze dual datacenter infrastructuur en maak gebruik van onze standaard oplossingen voor security, load-balancing, clustering, disaster recovery en back-up. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om uw software te integreren met oplossingen zoals Hosted VoIP en Mobile Device Management of maak gebruik van de mogelijkheden om uw portfolio uit te breiden met onze standaard software oplossingen. Wij helpen u graag de nieuwe mogelijkheden te vertalen naar nieuwe, kortere verkoopprocessen en stemmen ons kostenmodel af op uw business model.
Multrix onderscheidt in haar programma’s twee typen ICT-partners:

Solution Partners
Solution partners van Multrix leveren technische kennis en kunde, of maken gebruik van die van Multrix. Zwaartepunt van het partnerschap ligt op het samen ontwikkelen van nieuwe producten en technische oplossingen, of om samen een bepaald marktsegment te kunnen benaderen.

Reselling Partners
Multrix helpt u als reselling partner snel en adequaat uw klanten te voorzien van de juiste IT oplossing zonder dat u daar een volledige organisatie voor nodig heeft. U kunt u zich toeleggen op uw eigen competenties. Waar uw organisatie op houdt vullen wij deze aan. U kunt gebruik maken van onze sales consultancy, servicedesk en facturatie wanneer nodig.
Met onze Hosted Desktop, Hosted Applicatie en Hosted VoIP diensten verzorgen wij helderheid voor de klant en snelle uitrol. Daarnaast stellen we graag ons partnerkanaal aan u beschikbaar zodat u ontbrekende kennis eenvoudig via een andere partner kunt invullen.

Ambassadeurs
Wanneer u regelmatig IT vraagstukken tegenkomt, hier zelf niets mee wilt doen, maar uw relatie toch wilt helpen? Als Multrix ambassadeur stelt u ons voor aan uw relatie en wij pakken het vraagstuk op.
Als u interesse heeft om ICT-partner van Multrix te worden, neem dan contact op met Martin Bergonje op 0630111540.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form