Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

MSP’s

Uitbreiden van uw diensten en verminderen van uw risico

Als een managed service provider kent u de waarde van de terugkerende omzet modellen en weet u dat managed services hogere marges bieden en zorgen voor een sterkere relatie met klanten. Multrix biedt een oplossing die volledig integreert met uw huidige dienstenaanbod, door het toevoegen van nieuwe producten zoals Hosted Desktop, Hosted VoIP, Lync,  Data en IaaS en SaaS. Onze Nederlandse datacenters bieden ook de mogelijkheid om uw eigen datacenter diensten “as is” te migreren naar de cloud waardoor u CapEx en risico verlaagd.

Cloud services bieden kansen voor managed service providers die al hosted diensten en ondersteuning en beheer aan klanten leveren. Het beheren van uw eigen datacenter en eigen apparatuur kan duur zijn en kapitaalintensief, vooral als u ernaar streeft om voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen en werkt aan multi-tenancy en gedeelde oplossingen om marge te verhogen.

Multrix biedt u het best van beide, waardoor u een flexibel platform kunt gebruiken om te integreren met uw bestaande organisatie – integreren klantenbeheer, provisioning, facturatie en service delivery. Ook heeft u toegang tot onze solution partners welke u de mogelijkheid bieden om uw diensten nog verder uit te breiden, maar nog steeds te integreren.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form