Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Telco’s

Zorgen voor een tactische toevoeging van Cloud gebaseerde diensten om uw portfolio te verstevigen.

Gestandaardiseerde, maandelijks terugkerende omzet is de focus voor iedere Telco, VoIP leverancier of Web hoster. Cloud oplossingen passen in theorie uitermate goed in dit model. Het is complementair aan de huidige diensten en klanten vragen erom. Tevens kunnen steeds meer cloud diensten worden gezien als hogere marge diensten. De vraag is hoe je snel kunt acteren en cloud diensten voor de zakelijke markt toevoegen zonder het risico en hoofdpijn om de organisatie aan te passen.

Adoptie  en integratie van cloud diensten voor de Telco en Hosting business zorgt voor grote uitdagingen voor de hele bedrijfskolom. Vanaf verkoop tot implementatie en vanaf facturatie tot beheer is het vrijwel onmogelijk om volwassen zakelijke cloud diensten in de markt te zetten.

Multrix werkt zeer nauw samen met haar Telco en Hosting partners om snel, pragmatisch en naadloos volwassen cloud diensten aan het portfolio toe te kunnen voegen.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form