Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

VAR’s

zorgen ervoor dat u zelf Cloud Service Provider wordt om uw huidige klanten beter van dienst te kunnen zijn en nieuwe klanten aan u te binden.

Cloud computing biedt veel mogelijkheden om nieuwe omzet te genereren en het creëren van cross- en up- selling bij bestaande klanten. De markt is zeer competitief en daarvoor is het van groot belang om een solide en compleet portfolio te hebben. Multrix kan u helpen om op uw eigen tempo in het Cloud model te groeien door de mensen en middelen beschikbaar te stellen waarmee u go-to-market snel kunt realiseren met minimale kosten en inspanning.

Als VAR of ISV is uw omzet gebaseerd op het implementeren en ondersteunen van klanten met software en aanverwante diensten. U bent vakkundig in het adviseren bij de keuze van applicaties in verticale markten, integratie en end-to-end producten en diensten.

De “Cloud” is steeds vaker een uitgesproken keuze. Klanten willen profiteren van lagere kosten, betalen voor gebruik en diensten overal en altijd kunnen gebruiken met 100% beschikbaarheid. Om deze diensten per individuele klant in te richten of om een eigen “Cloud” propositie te ontwikkelen is een kapitaal- en tijd intensieve aangelegenheid. Daarbij heeft uw cash flow geen behoefte aan kapitaal intensieve lage marge diensten zoals hardware te combineren met een hogere marge Cloud dienst. Multrix biedt de mogelijkheid om per direct te profiteren van uw verticale marktbenadering door u te voorzien in twee belangrijke zaken;

  • Een backoffice dat u helpt met sales, facturatie, implementatie en beheer van deze nieuwe diensten en er samen met u voor zorgt dat deze complementair aangeboden kunnen worden met uw huidige dienstverlening.
  • Een uitgebreid dienstportfolio gebaseerd solide processen en infrastructuur dat met ISAE 3402 II en NEN7510 normering voldoet aan de hoogste standaarden in de markt.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form