Neem contact met ons op
Algemeen: 020 � 58 22 922
Sales: 088 � 80 40 234
Servicedesk: 020 � 58 22 933

Partner Netwerk

Welkom bij Multrix partner netwerk. Om cloud diensten met succes te leveren werken veel partners samen met Multrix voor het versterken van de expertise op verschillende gebieden en verticale markten. Dat geeft u de gelegenheid om uw kennisnetwerk en portfolio uit te breiden met diensten van andere partners en vice versa.

Multrix stimuleert een goede verstanding en samenwerkingen tussen de verschillende partners en faciliteert samenwerking in ons Cloud Platform en dienstverlening waar mogelijk.

Vanaf de start in 2000 werkt Multrix nauw samen met klanten in partnerships. Sinds 2010 heeft Multrix een duidelijk gescheiden partner focus. Deze focus heeft naast een helder partner programma met een groot aantal succesvolle partners in diverse geledingen opgeleverd.

Om succes van onze partners te waarborgen beschikken wij over een service organisatie opgebouwd rond partner succes waarbij Sales, Service en SLM specifiek is gericht op het leveren van topkwaliteit aan onze partners. Wij begrijpen de dynamiek van de zorgen en risico’s van uitbesteding van de motor van uw dienstverlening. Onze extern geauditeerde processen gebouwd op jarenlange echte operationele ervaring en financiële zekerheid zijn belangrijk om onze partners een veilig gevoel te geven, maar het is onze mensen die het verschil maken, begrijpen we dat partners prioriteiten kunnen verschillen van de onze. Onze kracht is om onze organisatie daarop aan te passen en flexibel te zijn.

Multrix werkt met een select aantal partners. Intensievere samenwerking dan in een standaard leverancier / wederverkoper relatie is noodzakelijk voor succes. Daarom kiezen we nadrukkelijk voor het partnerschap zoals het is bedoeld want alleen door middel van een wederzijdse inspanning kan zowel U als Multrix zal slagen. Wij hebben de ervaring en expertise in ons vakgebied, als partner heeft u de ervaring en expertise van uw klanten, uw oplossing en uw markten.

Vanaf het eerste contact met een prospect, gedurende het verkoopproces en tijdens de gehele klant cyclus zal Multrix met u samen de beste dienstverlening leveren. Multrix kan functioneren als verlengstuk van uw organisatie met op de achtergrond, gekwalificeerd personeel dat samen werkt uw eigen team het niveau te leveren dat uw klanten het niveau verlangen.

Als partner kunt u de diensten zowel labeled als White labeled onder uw eigen identiteit voeren of “Powered by Multrix”.

Partners krijgen:

  • Een uitstekende marge op maandelijks terugkerende omzet op basis van diensten met een historisch laag verloop
  • Strategische ondersteuning
  • Verkoop-en bid ondersteuning
  • Technische ondersteuning
  • Pre sales ondersteuning
  • Applicatie testing
  • Eerste, Tweede en derde lijn support

Neem contact op met Martin Bergonje op 0630111540 om te bespreken hoe Multrix u kan helpen om binnen weken in plaats van maanden succesvol SaaS diensten aan uw portfolio kunt toe voegen.

Multrix heeft een ruime ervaring in het werken met Branche Organisaties, VAR’s, ISV’s, technisch beheer van meer dan 350 applicaties, ISAE3402 II en NEN7510 normering. Als partner heeft u alle mogelijkheden om hier gebruik van te maken.

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcing sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Multrix Hosted Desktop en IT outsourcinglogin form