Plannen Multrix 2017

Hoe Multrix het komende jaar haar diensten verbetert

Gepost op door Kilian Drewel

Ook in 2017 hebben we veel moois in het verschiet liggen. In dit artikel een greep uit de plannen van Multrix in het nieuwe jaar, zoals een nieuw netwerk, implementaties en integraties van ERP-, CRM-, en BI-systemen en verdere toetsingen op de kwaliteitsnormen.

Een nieuw netwerk

Binnenkort zal Multrix gebruik maken van een 100GBE-netwerk (Gigabit Ethernet). Het voordeel van dit nieuwe netwerk is dat onderlinge servers worden aangesloten op een 10GBE-netwerk, waardoor de doorvoersnelheid maximaal zal zijn.

Het nieuwe netwerk maakt het daarnaast mogelijk om uw bestaande werkomgeving te koppelen aan een webomgeving. Het nieuwe netwerk maakt het ook eenvoudiger om dubbel datacenter / high-availability oplossingen vorm te geven. Dit nieuwe netwerk zal daarnaast volledig beheerd worden door onze eigen netwerkengineers, die de netwerkverbinding proactief monitoren. 

ERP-, CRM-, en BI-systemen implementeren

In 2017 zal Multrix steeds meer samenwerken met zusterbedrijven True, Open for Support, Abecon en Breinwave. Dankzij de gebundelde kennis kunnen we u versneld op weg helpen met bijvoorbeeld complexe implementaties van ERP-, CRM- en BI-systeemimplementaties.

Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van hosted bedrijfsapplicaties Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Sharepoint, Microsoft Office 365, Microsoft Project, Microsoft Visio, AutoCAD, SolidWorks en vele andere applicaties onder te brengen in een digitale werkomgeving.

Bij deze applicaties draait het vaak om kritische bedrijfsprocessen. Vaak is het nodig om externe systemen en infrastructuur aan elkaar te koppelen. Multrix en haar zusterbedrijven werken samen om alle inefficiënties in dit traject te elimineren, zodat de IT-organisatie gestroomlijnd is en blijft.

Verdere toetsing op de kwaliteitsnormen

Multrix hecht een groot belang aan kwalitatieve dienstverlening. We willen onszelf en onze dienstverlening constant verbeteren. Vandaar dat we onszelf ook regelmatig toetsen aan bestaande kwaliteitsnormeringen.

Zo zijn we vorig jaar aan de slag gegaan voor ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011. We leefden deze maatregelen al enige tijd na, maar laten er ons nu voor het eerst door een externe partij op toetsen.

De externe ISO 9001:2015 audit is onlangs succesvol afgerond, wat betekent dat we de komende 3 jaar gecertificeerd zijn en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Benieuwd hoe u meer grip kunt krijgen op de manier waarop uw organisatie werkt met applicaties, data, clouds, connectivity en devices?
Bel ons op 088-80 40 234 of contact ons op de volgende manieren.