Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Educatieprogramma's altijd en overal toegankelijk.Eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan technologie. Hierdoor is ondermeer security een uitdaging en heeft u als educatieinstelling specialistische kennis nodig. Want hoe reguleert u de wildgroei aan eigen applicaties om lesprogramma's aan te bieden en hoe zorgt u ervoor dat iedereen van de instelling continu met de programma's kunnen werken? 

Studenten en docenten maken steeds vaker gebruik van eigen apparatuur. ‘Bring your own device’ (BYOD) is een alom bekende term in de zakelijke wereld en krijgt steeds meer voeten aan de grond binnen het onderwijs. 

» Lees meer over de Digitale Transformatie

De onderwijsbranche is steeds meer afhankelijk van ICT. Continuïteit is dus ook hier een speerpunt. Daar komt nog bij dat deze systemen ook compliant moeten zijn met huidige wet- en regelgeving. Onderwijsinstellingen moeten immers op regelmatige basis rapportages uitbrengen.

» Lees meer over Online Werkplekken bij Multrix

Multrix maakt gebruik van Citrix technologie om uw bedrijfskritische applicaties met elkaar te integreren. Bekijk de video voor een praktisch voorbeeld voor educatie.Met de oplossingen van Multrix kan uw organisatie zich richten op hetgeen er écht toe doet. Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op of bel 088 80 40 234.

Wat anderen zeggen