Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Beheer uw schaduw-IT met Cloud ComputingUw medewerkers zorgen voor hogere kosten door het toenemende gebruik van IT-middelen. Schaduw IT kosten liggen hierdoor steeds meer op de loer. Het probleem is voornamelijk dat afdelingen het heft in eigen handen nemen om een project succesvol af te ronden. Dit kan een positieve invloed op uw dienstverlening hebben, maar logischerwijs brengt dit problemen met zich mee m.b.t. kosten en compliancy. Governance, Risico en Naleving zorgt er niet alleen voor dat IT-systemen en -processen overeenstemmen met de regelgeving, maar voegt tevens waarde aan het bedrijf door operationele besluitvorming en strategische planning te verbeteren. Ontdek hoe Multrix u hierbij kan helpen. 

Multrix heeft ervaring met het integreren van meer dan 400 verschillende zakelijke applicaties. Doordat hiermee efficiency en uniformiteit onstaat zullen de schaduw IT-kosten geminimaliseerd worden. In de toekomst is het gemakkelijk extra onderdelen toe te voegen zonder onnodige overhead. 

» Lees meer over Online Werkplekken bij Multrix

 

U maakt met Multrix uw organisatie wendbaarder. Niet geheel onbelangrijk in tijden van continue ontwikkelingen. Door werknemers altijd en overal toegang te bieden tot het systeem en alle data, verhoogt u productiviteit.

» Lees meer over de Digitale Transformatie

Meer informatie over Multrix en Zakelijke dienstverlening:

 • Referentie: NVT Onderhoudsgroep

 • Met de oplossingen van Multrix kan uw organisatie zich richten op hetgeen er écht toe doet. Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op of bel 088 80 40 234.

  NVT Onderhoudsgroep

  "Onze ICT-kosten zijn nu veranderd van vaste kosten naar variabele kosten. Zonder investeringen vooraf en zonder risico op onvoorziene uitgaven."


  Marcel Kamps, ICT-manager NVT Onderhoudsgroep

  Bekijk case

   

  Wat anderen zeggen