Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Zorg op maat met altijd en overal de juiste specialistische informatieElk individu zorg op maat kunnen leveren. Dat is het ideaalbeeld in de zorg, maar dat blijkt in de praktijk toch lastig uit te voeren. Zorgprofessionals moeten sneller beslissingen kunnen nemen en meer interactie hebben met patiënten. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Met op maat geintegreerde werkplekoplossingen. 

Uw medewerkers zijn op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem dat altijd toegankelijk is. Daarbij zou het niet uit moeten maken of zij gebruik maken van een mobiele telefoon, laptop of tablet. Het moet dus perfect passen in een ‘Bring Your Own Device’ beleid. Dat brengt de nodige beveiligingsvraagstukken met zich mee. Met de online werkplekoplossing van Multrix biedt u zulke uitdagingen het hoofd.

Met online werkplekkenoplossingen integreert Multrix al uw bedrijfskritische applicaties in een systeem. Legacy applicaties worden gezond gemaakt en beveiligd binnen uw omgeving beschikbaar gemaakt. Met een single sign-on krijgen alle specialisten toegang tot een omgeving waar de voor hen relevante gegevens beschikbaar zijn.

» Lees meer over Online Werkplekken bij Multrix

Multrix maakt gebruik van Citrix technologie om uw omgeving veilig te benaderen. Het integreren en onderhouden van de applicaties zelf verzorgt Multrix. Bekijk de video voor een praktisch voorbeeld in de zorg.Meer informatie over Multrix en Zorg:

 • Referentie: Allerzorg

 • Met de oplossingen van Multrix kan uw organisatie zich richten op hetgeen er écht toe doet. Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op of bel 088 80 40 234.

  Allerzorg

  “Alle informatie is nu centraal opgeslagen. Verzorgers kunnen digitale planningen maken, wat de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede komt."


  Frido Fraterman, Hoofd ICT Allerzorg

  Bekijk case

   

  Wat anderen zeggen