DGN Retail implementeert hosted desktop

Geen overzicht over lokaal ICT beheer

Geen overzicht over lokaal ICT beheer, onvoldoende kennis en capaciteit en een verhoogd risico op fouten en extra kosten. DGN Retail liep tegen deze problematiek aan, waardoor zij ervoor kozen om over te stappen naar een hosted desktop omgeving.

DGN Retail implementeert hosted desktop

Centralisatie door hosted desktop

Het groeiende aantal vestigingen van DNG Retail bracht in het verleden de nodige problematiek met zich mee. ICT werd regelmatig per vestiging en per winkelformule anders belegd, waardoor een groeiende behoefte ontstond om ICT anders in te richten. Met name door het te centraliseren en te outsourcen. Dit is mogelijk gemaakt door de applicatieomgeving van Multrix. Voorheen werden er vier verschillende winkelmanagement applicaties gebruikt. Door deze te vervangen met een centraal winkelmanagementsysteem, konden alle systemen direct worden gekoppeld aan kassa’s en handheld devices. Door tevens gebruik te maken van Office, Outlook en Exchange heeft DGN Retail een centraal platform waar hun medewerkers van kunnen werken.

Heeft u een ICT business case in de retailsector?

Ervaar zelf hoe technologie het verschil kan maken en daag ons uit met uw vraagstuk.

Overal en altijd toegang met hosted desktop

Nu DGN retail gebruik maakt van een hosted desktop omgeving, kunnen werknemers vanaf elke locatie inloggen en aan het werk. Daarbij maakt het niet uit of zij een laptop, tablet of smartphone gebruiken. Overal en altijd zijn zij toegankelijk. Tevens zijn alle bedrijfsapplicaties (in dit geval AXI WMS) online geïntegreerd. Het is niet meer nodig om dure software en/of hardware aan te schaffen.

Totaaloplossing voor franchise en retail ondernemingen

Data is altijd, realtime beschikbaar en staat onder constante beveiliging
Nieuwe vestigingen en gebruikers zijn met een druk op de knop aan te sluiten
Kennis is gewaarborgd binnen de organisatie

Lees meer

Heeft u een ICT businesscase?

Heeft u een business case of wilt u deze gaan formuleren? Onze professionals helpen u graag om inzichtelijk te maken hoe uw organisatie mensen, processen en ICT optimaal op elkaar af kunnen laten stemmen? Neem direct contact met ons op of bel 088 80 40 234.

Please leave this field empty.


Over DGN Retail

DGN retail is de grootste serviceorganisatie voor zelfstandig doe-hetzelfondernemers in Nederland. Per 1 januari 2015 omvat DGN retail de formules Multimate, Hubo en Fixet, met ca. 250 aangesloten ondernemers door heel Nederland. De serviceorganisatie is onderdeel van Euretco, gevestigd in Hoevelaken en telt ca. 45 medewerkers. DGN retail is professioneel actief in de doe-het-zelfbranche en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten ter ondersteuning van haar winkelformules.

Benieuwd hoe u meer grip kunt krijgen op de manier waarop uw organisatie werkt met applicaties, data, clouds, connectivity en devices?
Bel ons op 088-80 40 234 of contact ons op de volgende manieren.