Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken is een trend waarbij we zoeken naar manieren om ons werk slimmer en efficiënter te kunnen doen. Werknemers en werkgevers willen flexibel met tijd en aanwezigheid omgaan, werken waar en wanneer het uitkomt in plaats van allemaal verplicht tussen 9 en 17 naar kantoor. Minder files, minder m2, en meer gemotiveerde medewerkers zijn de voordelen.

ICT zal dit moeten faciliteren: toegang tot al je applicaties waar en wanneer het uitkomt. Thuis telefonisch bereikbaar zijn alsof je op kantoor bent. Kunnen zien of mensen online zijn en aan het werk zijn. De mogelijkheden om met beeld te vergaderen.

De Multrix diensten faciliteren Het Nieuwe Werken optimaal. Hosted Desktop geeft overal en altijd toegang tot de eigen desktop en data. Een specifieke hosted applicatie als MS Office Communicator biedt aanwezigheidsindicatie en MS Live Meeting ondersteunt online (video) vergaderen. Hosted VOIP biedt alle functionaliteiten voor bedrijfstelefonie op de PC en de mogelijkheden om als gebruiker makkelijk te bepalen waar en op welke toestel je bereikbaar wilt zijn.