Online werkplekken

Verander de werkplekken van uw medewerkers in online werkplekken die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar zijn. Of u nu een totaaloplossing voor alle zakelijke applicaties van de onderneming zoekt, of een deel daarvan. Multrix koppelt verschillende applicaties en locaties aan elkaar en maakt ze beschikbaar aan uw organisatie.

Geavanceerde online werkplekken

Multrix is specialist in het online beschikbaar stellen van één of meerdere bedrijfsapplicaties binnen beveiligde, online werkplekken. Hiermee is het management van uw organisatie in staat eenvoudig users aan te maken, hen rechten toe te kennen en applicaties en data aan hen beschikbaar te stellen. Zo bent u in staat uw medewerkers maximaal uit te rusten met de juiste digitale middelen. Wanneer de situatie en de uitdagingen veranderen, buigt de geïntegreerde omgeving gemakkelijk met de interne organisatie mee.

Multrix schema Online Werkplekken
ID Access Management

ID & Access Management: bepaal wie en wat, waar beschikking over heeft

Vanuit een centrale regielaag worden medewerkers geauthenticeerd en krijgen zij toegang tot informatie en applicaties die voor hen relevant zijn. Het is zelfs mogelijk om op basis van locatie, medewerkers wel of geen toegang te verlenen tot bedrijfsinformatie en/of bedrijfsapplicaties. Ook kunnen externe diensten via deze laag worden aangesloten binnen de applicatieomgeving.

ID Access Management
Device Management

Device Management: bepaal op welke apparaten medewerkers toegang krijgen

Of het nu een desktop, tablet of mobiel apparaat is; op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossing van Multrix kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten die door medewerkers gebruikt worden.

Office Apps

Office Apps: de applicaties waar iedereen op kantoor mee werkt

E-mail, tekstverwerking- en kantoorautomatiserings applicaties worden door Multrix onderhouden en beschikbaar gesteld aan alle medewerkers vanuit uw eigen omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: MS Office, Exchange mail, Sharepoint, Lync en printsoftware.

Office Apps
Industry Apps

Industry Apps: alle branchespecifieke toepassingen beschikbaar

Op maat gemaakte applicaties worden ook beschikbaar gemaakt met de Multrix omgeving. Of het nu om een Elektronisch Patienten Dossier gaat, of om een Clienten Dossier. U heeft altijd veilig toegang tot bedrijfskritische toepassingen om uw organisatie vooruit te helpen.

Enterprise Apps

Enterprise Apps: de continuiteit van kernprocessen gewaarborgd

Door uw Enterprise applicaties volledig en veilig te integreren garandeert u continuïteit. Denk aan applicaties als SAP, AFAS, UNIT4 en Exact. Daarmee zorgt u ervoor dat cruciale processen binnen een organisatie altijd functioneel en optimaal zijn en blijven.

Enterprise Apps
Public Apps

Public Apps: applicaties uit de public cloud veilig geïntegreerd

Ook de publieke applicaties kunt u gebruiken in een Multrix omgeving. Applicaties als Office 365, Dropbox voor business en AFAS/UNIT4 uit de public cloud worden allen beschikbaar gemaakt. U hoeft geen licenties aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. Tevens garandeert Multrix voor een optimale veiligheid.

Data storage

Data storage: alle informatie voor de organisatie laten werken

Multrix zorgt voor opslag en een snelle doorvoer van uw bedrijfsinformatie. De data wordt ontsloten binnen alle applicaties die in uw omgeving zijn opgenomen. Zo kunnen uw medewerkers bij de voor hen relevante informatie.

Data storage

Hét IT-aanspreekpunt van uw organisatie

Multrix is de spin-in-het-web die uw zakelijke applicaties beschikbaar stelt. Uw gebruikers kunnen onze servicedesk altijd bereiken voor directe support. Uw IT-coördinatoren bespreken periodiek belangrijke wijzigingen met een toegewijde changemanager en/of solutions architect van Multrix.

Benieuwd hoe u meer grip kunt krijgen op de manier waarop uw organisatie werkt met applicaties, data, clouds, connectivity en devices?
Bel ons op 088-80 40 234 of contact ons op de volgende manieren.