Consult: 088 80 40 234   |   Servicedesk: 020 58 22 933

Eén van de eerste ASP providers van Nederland

Multrix startte haar activiteiten in 2000 en heeft sindsdien een trackrecord opgebouwd aangaande het hosten van de meest uiteenlopende applicaties. Tot op de dag van vandaag lukt het Multrix nog altijd om de meest vreemde applicaties te laten functioneren in de online werkplekken van haar opdrachtgevers. Profiteer van onze opgebouwde expertise, kennis en kunde om uw organisatie digitaal een stap verder te brengen.

Missie: 'Digital Enterprises'

Wij geloven dat de winnaars van morgen allemaal ‘Digital Enterprises’ zijn. Organisaties die informatie & bedrijfsapplicaties binnen alle geledingen naadloos op de bedrijfsprocessen laten aansluiten. Zeker nu service op een hele andere manier verleend moet worden en operationele efficiency doorslaggevend is.

6500+

Online werkplekken

15+

Jaar ervaring

400+

Bedrijfsapplicaties

Beyond productivity en nog zoveel meer

Met een afgestemde IT-huishouding kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Daarom is Online werkplekkenspecialist Multrix al sinds 2000 bezig met het optimaliseren en integreren van applicaties en systemen. Door uw werkplek naar de Multrix cloud te verplaatsen krijgt u grip op beveiliging en compliancy. De werknemerstevredenheid stijgt en uw time-to-market versnelt.

Heeft u 10 applicaties? Of wellicht heeft u er 100? Wanneer u deze aan elkaar koppelt garandeert u continuïteit en een optimale toegankelijkheid. Multrix fungeert daarom als spin in het web van uw applicatie-ecosysteem. Het koppelen van alle applicaties is (zeker bij grote hoeveelheden) een ingewikkelde puzzel waar specialistische kennis voor nodig is. Kennis die Multrix in de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan. Daarmee heeft Multrix ervaring bij het integreren van meer dan 400 applicaties uit zowel de branche, office, Enterprise en public cloud. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de zorg, finance, retail, educatie en zakelijke dienstverlening.

Neem de volgende stap in de digitale transformatie en til daarmee uw organisatie naar een hoger niveau.

Multrix wordt periodiek geaudit op:

  • ISO27001

  • NEN7510

  • ISAE3402 Type 2

Microsoft

Multrix is een van de grootste afnemers van het Microsoft license programma in Nederland. De expertise zit o.a. op het gebied van Windows Server, Office365, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager, MS-SQL Server en Dynamics (NAV, AX, CRM).

Citrix

Multrix is de op een-na-grootste partner van Citrix technologie in Europa. In het Citrix Executive Briefing Center (EBC) op locatie bij Multrix worden demo's op maat verzorgd zodat u kunt ervaren hoe de nieuwste werkplektechnologie in de praktijk functioneert.

Redundante Infrastructuur

Multrix maakt gebruik van een datacenter die onderling met redundante glasvezels verbonden is met andere datacentra. Het datacenter is op allerlei niveaus redundant uitgevoerd om de continuïteit te kunnen waarborgen. Het datacenter in Amsterdam is een eigen datasuite waar Multrix haar eigen beheer over voert wat betreft het opleveren van rackspace, servers en bekabeling. Het netwerk bestaat uit meerdere 10Gbit verbindingen en enkele Transit lijnen voor internationaal verkeer. Voor een volledige prospectus van onze faciliteiten kunt u contact met ons opnemen.

 

Multrix werkt o.a. voor:

Allerzorg
Johan Cruyff Foundation
Bakkersland

Aan de slag bij Multrix

Werken voor Multrix betekent werk waarmee je het werk van anderen eenvoudiger maakt. Dat klinkt misschien als een hoop werk maar Multrix zorgt er nou eenmaal voor dat de meeste bedrijfsapplicaties eenvoudiger, sneller, veiliger en flexibeler ingezet kunnen worden. Met ons jonge team werken wij samen in een inspirerende omgeving die vrijheid uitstraalt maar vraagt om zelfstandigheid van iedereen. Inlevingsvermogen en scherpte wordt op ieder niveau van onze platte organisatie gevraagd. Ben jij die nieuwe held of heldin die zorgt voor net dat stukje extra Digitale Transformatie waarmee we onze klanten klaar kunnen maken voor de toekomst?

Bekijk Vacatures

 
 
 

Download Multrix artworks

Gebruik het herkenbare Multrix logo binnen drukwerk of op de website. Schaalbare logo’s en een HTML link om direct op te nemen binnen uw eigen website.
 

Wat anderen zeggen