Microsoft partner

Meest flexibele Microsoft partner van Nederland

Wij zijn een van de grootste afnemers binnen het Service Provider License Agreement programma van Microsoft in Nederland en was tevens een van de eerste Microsoft Partners voor “Hosting Solutions Specialisation” en “Networking Infrastructure Solutions”. Er is geen andere Microsoft Partner in Nederland met meer flexibiliteit binnen Microsoft diensten en producten dan Multrix.

Multrix ontneemt u alle zorg bij het implementeren, integreren, managen en hosten van uw business applicaties uit de cloud. Multrix stelt bedrijven in staat efficiënt en slagvaardig te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregreren, orkestreren en optimaliseren. Uw operaties zullen naadloos gebruik maken van de juiste applicaties en data, op elk device vanaf elke locatie.

7 voordelen van de multrix cloud

Microsoft certificeringen

Multrix streeft naar een zo optimaal mogelijk klimaat voor het inzetten van softwarelicenties. Dit doen wij door het aangaan van strategische partnerships met softwareleveranciers en het deelnemen aan relevante programma’s die mogelijkheden bieden tot optimalisaties van licentievormen en structuren. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft Certified Partner-niveau, op basis van de Hosting-specialisatie, moet een provider aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit betreft ondermeer bewezen expertise op het gebied van Microsoft-technologieën en uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van (op Microsoft gebaseerde) hosting oplossingen.

CSP - Cloud Solution Partner

Doordat wij CSP partner van Microsoft zijn hebben wij de mogelijkheid om zelf Microsoft diensten en de nieuwste applicaties en services als Office365 en Azure inclusief support aan te bieden. Hierdoor kunnen wij een dienstverlening van hoge kwaliteit bieden op Microsoft producten en heeft u als organisatie een aanspreekpunt voor uw complete digitale omgeving.

Voordelen voor uw organisatie:

 • Combinatie on-premise, private cloud & public cloud (Azure) mogelijk
 • Is te combineren met bestaande omgevingen
 • U betaalt alleen voor de licenties die u daadwerkelijk hebt gebruikt
 • Applicaties zijn direct beschikbaar
 • Flexibiliteit in af te nemen licenties

COSN - Cloud Out Standing network

Wij zijn onderdeel van het COSN, een wereldwijde groep selecte serviceproviders die hun klanten in nauwe samenwerking met Microsoft hybride cloudoplossingen en Azure-oplossingen leveren.

Voordelen voor uw organisatie:

 • Hoge kwaliteitseisen COSN partners
 • Combinatie on-premise, private cloud & public cloud (Azure) mogelijk
 • Flexibele en schaalbare hybride cloud oplossingen

SCA - Shared Computer Activation partner

Met Shared Computer Activation (SCA) kunnen meerdere Office 365 (ProPlus en E3) gebruikers dezelfde hardware delen de volgende situaties: in het geval van een on-premise oplossing, een dedicated third-party host (Multrix) of wanneer er een Windows Azure omgeving wordt gebruikt.

Voordelen voor uw organisatie:

 • Meer flexibiliteit in keuze on premise of cloud oplossing
 • Kosten voordeel door gebruik eigen Office 365 ProPlus licenties
 • Met SCA kunnen meerdere Office 365 (ProPlus en E3) gebruikers dezelfde hardware delen. Dit geldt in de volgende situaties:
  • In het geval van een on-premise oplossing;
  • Een dedicated third-party host (Multrix);
  • Wanneer er een Windows Azure omgeving wordt gebruikt.

SPLA - Services Provider License Agreement

Middels het Microsoft SPLA kunnen wij op maandelijkse basis Microsoft producten licenseren aan onze klanten, hiermee stellen wij organisaties  in staat Microsoft diensten en hosted applications te gebruiken tegen aantrekkelijke tarieven.

Voordelen voor uw organisatie:

 • Altijd de nieuwste versie van applicaties tegen een maandelijks bedrag
 • U betaalt alleen voor de licenties die u daadwerkelijk hebt gebruikt
 • Flexibiliteit: maandelijks op en afschalen

Microsoft License Mobility Partner

In aanvulling op het SPLA mogen klanten van Microsoft License Mobility Partners onder voorwaarden hun eigen licenties inbrengen binnen een shared omgeving.

Voordelen voor uw organisatie:

 • Mogelijkheid gelicentieerde software van eigen servers naar een server van een derde partij over te zetten
 • Inbrengmogelijkheid eigen O365 licenties
 • Lagere implementatiekosten door gebruik eigen licenties

Microsoft Certified Specialisten

Multrix heeft diverse Microsoft Certified Specialisten aan het werk. Onze expertise bevindt zich specifiek op het gebied van Windows Server, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager en MS SQL Server . Vanwege onze achtergrond in het hosten van MS Dynamics (NAV, AX en CRM) hebben we ook veel ervaring in de technische aspecten van deze Microsoft applicaties.

7 redenen waarom u kiest voor Multrix als uw App & Cloud Integrator

Beheer toegang en rechten van gebruikers online werkplekken

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een centrale regielaag worden medewerkers geauthenticeerd en krijgen zij toegang tot informatie en applicaties die voor hen relevant zijn.

Alle applicaties en software koppelen

2. Slim gekoppeld met uw andere business software

Of het nu gaat om Office Apps, Industry Apps of Enterprise Apps, Multrix koppelt al uw applicaties volledig en veilig en garandeert u continuiteit en beschikbaarheid.

Data veilig in de private cloud en de public cloud

3. Uw data veilig in de private of public cloud

Multrix beschikt over een dedicated security-team dat continu scant naar bedreigingen voor uw omgeving. Of dit nu op infrastructuur-, software of applicatieniveau is.

online werkplekken schalen per gebruiker per maand

4. Up en downscalen per gebruiker per maand

Alle administratie, facturen en licenties liggen bij Multrix. U hoeft daar niet in te investeren, maar kunt deze per maand en per gebruiker afnemen.

online werkplekken support met een aanspreekpunt

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Multrix fungeert als eerste aanspreekpunt voor uw applicatieleveranciers. Daarmee is Multrix de spin in het web, waarbij alle zaken om het applicatie-ecosysteem heen, centraal geregeld worden.

software en applicaties installeren en implementeren voor online werkplekken

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

Een nieuwe bedrijfsapplicatie toevoegen? Geen zorgen. Multrix zorgt ervoor dat uw applicatie moeiteloos wordt geïmplementeerd.

Data, applicaties en software op alle apparaten beschikbaar

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossing van Multrix kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Ervaar nu hoe Microsoft business software voor u werkt in de cloud met Multrix

Vraag vrijblijvend advies aan of bel direct met 088 80 40 234

Please leave this field empty.

Benieuwd hoe u meer grip kunt krijgen op de manier waarop uw organisatie werkt met applicaties, data, clouds, connectivity en devices?
Bel ons op 088-80 40 234 of contact ons op de volgende manieren.